€759,95 Koop dit item

Lib Tech X Lost Rocket Redux 6’0 Surfboard patroon

De originele Rocket was gebouwd van een gebroken plank – voor een baby van een shaper. Het geluk wilde dat deze lege plek, een legende, uitgroeide tot de Rocket.
Nu, meer dan tien jaar na de eerste release, keert de Rocket terug.
Als een herboren Redux voor de nieuwe generatie om van een nieuwe ronde plezier te genieten.
De vormgevers hebben alles in het werk gesteld om alle details en de magie van het originele Rocket-ontwerp te behouden:
De extreem lage en snelle entry rocker in balans gebracht door een extra lange tail voor snelheid en precieze bochten.
De rechte middellijn stringer en de gebogen rail rocker geven lift en levendigheid. De brede staart en de parallelle, bolvormige outline zorgen voor veel snelheid en grip. De Hooked Diamond “Rocket” Tail zorgt voor beet en houvast bij carven.

Voor deze Lib Tech X Lost-collab zijn de breedte en het volume net een tikje vergroot voor meer snelheid en kracht in uiteenlopende omstandigheden, waaronder zomerslop.

ECO IMPACTO – Thermo Pressure Fusion Process
Technologisch geavanceerder – beter voor het milieu: Lib Tech heeft alles wat je tot nu toe over surfplanken wist veranderd. Elk van de 31 bouwstenen die bij de bouw van deze surfplanken zijn gebruikt, is nieuw voor de surfindustrie. De nieuwe Lib Tech MBC Magnesium Basalt Carbon constructie combineert de beste eigenschappen van epoxy en polyester optimaal: duurzaamheid, levendigheid, flexibiliteit en demping. De toevoeging van magnesiumvezel verbetert de algehele slagvastheid, en de Carbon Power Spine Stringer past volledig bij de flex van een nieuw high-performance polyester board en gaat de volledige levenscyclus van het board mee.
Dankzij het gebruikte Bio-Matrix hars heeft dit board een langere levensduur dan boards van epoxyhars.
Het Nitrogenecell, dat in elliptisch gevormde cellen is ingebouwd, werkt als een kolom en zorgt voor hardheid van boven naar beneden en elasticiteit bij een zijdelingse botsing. Het bevat 25-40 % gerecycled materiaal, de restanten worden voor 100 % gerecycled. De Hexzylon vezelschuim hoes is de werkende motor, die de veiligheid van het ding en de breeksterkte drastisch verhoogt, terwijl het tegelijkertijd als een gladde trillingsdempende laag dient.  De Elasto Perimeter dempingsvezels zijn met rubber beklede metalen vezels aan de zijkanten, die een zijdezachte rit, flexcontrole, pop en precisie bieden, zelfs in ruige omstandigheden.

FOC II “Freedom of Choice” Adjustable Slot Fin System
Met het Foc II Adjustable Slot Fin System heb je de mogelijkheid om FCS II vinnen te monteren of om FCS vinnen te positioneren, die optimaal zijn aangepast aan jouw behoeften. En last but not least, de leash plug met Aircraft Aluminium Pin en een kop van lichte vezels houdt je leash stevig op het board.

Merk: Lib Tech

Meer details van dit Rocket surfboard vind je via de link op Blue-Tomato.com

Interesse in dit artikel? Of bied jij dit artikel ook te koop aan?

   Laat een reactie achter

   Surfhub
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Herstel Wachtwoord