€789,95 Koop dit item

Lib Tech Pickup Stick 7’6 Surfboard blauw

De 7’6 Pickup Stick is het middelste kind van de Pickup Stick serie. Het vult het gat tussen short- en longboard perfect op. De nieuwe shape met rocker en “Single to Double to Flat Tail Contour” is wendbaar genoeg voor snelle shortboard manoeuvres en heeft door de concave ook genoeg lift voor ontspannen nose riding. Met vergevingsgezinde rails en een goed volume de perfecte metgezel voor veel prestaties en plezier. Of je een beginner bent op zoek naar een board om simpele stappen vooruit te maken of een weekend warrior die zijn tijd in het water wilt maximaliseren.. of zelfs een echte ripper die een ideaal transitie-model zoekt.. de Pickup Stick is zeker een goede keus.

ECO IMPACTO – Thermo Pressure Fusion Process
Technologisch geavanceerder – beter voor het milieu: Lib Tech heeft alles wat je tot nu toe over surfplanken wist veranderd. Elk van de 31 bouwstenen die bij de bouw van deze surfplanken zijn gebruikt, is nieuw voor de surfindustrie. De nieuwe Lib Tech MBC Magnesium Basalt Carbon constructie combineert de beste eigenschappen van epoxy en polyester optimaal: duurzaamheid, levendigheid, flexibiliteit en demping. De toevoeging van magnesiumvezel verbetert de algehele slagvastheid, en de Carbon Power Spine Stringer past volledig bij de flex van een nieuw high-performance polyester board en gaat de volledige levenscyclus van het board mee.
Dankzij het gebruikte Bio-Matrix hars heeft dit board een langere levensduur dan boards van epoxyhars.
Het Nitrogenecell, dat in elliptisch gevormde cellen is ingebouwd, werkt als een kolom en zorgt voor hardheid van boven naar beneden en elasticiteit bij een zijdelingse botsing. Het bevat 25-40 % gerecycled materiaal, de restanten worden voor 100 % gerecycled. De Hexzylon vezelschuim hoes is de werkende motor, die de veiligheid van het ding en de breeksterkte drastisch verhoogt, terwijl het tegelijkertijd als een gladde trillingsdempende laag dient.  De Elasto Perimeter dempingsvezels zijn met rubber beklede metalen vezels aan de zijkanten, die een zijdezachte rit, flexcontrole, pop en precisie bieden, zelfs in ruige omstandigheden.

FOC II “Freedom of Choice” Adjustable Slot Fin System 
Met het Foc II Adjustable Slot Fin System heb je de mogelijkheid om FCS II vinnen te monteren of om FCS vinnen te positioneren, die optimaal zijn aangepast aan jouw behoeften. En last but not least, de leash plug met Aircraft Aluminium Pin en een kop van lichte vezels houdt je leash stevig op het board.

Merk: Lib Tech

Meer details van dit surfboard vind je via de link op Blue-Tomato.com

Interesse in dit artikel? Of bied jij dit artikel ook te koop aan?

   Laat een reactie achter

   Surfhub
   Logo
   Nieuwe Account Aanmaken
   Herstel Wachtwoord