Hoe werkt Surfhub?

Surfhub is een platform waar je alles vind over golfsurfen, windsurfen, wingsurfen, kiten en suppen. Op Surfhub kun je surf informatie vinden, surfspullen kopen en verkopen en in contact komen met andere surfers. Gebruikers van ons platform kunnen gratis tweedehands surfartikelen verkopen, surfgroepen aanmaken en surfmaatjes vinden. Hiervoor hoef je je alleen maar te registeren op onze website.

Registreren

Voordat je mede surfers berichten kunt sturen, kunt reageren of surfgroepen kunt aanmaken moet je jezelf registreren. Het enige wat we van je nodig hebben is je gebruikersnaam en e-mailadres. Daarna kun je gratis gebruikmaken van het Surfhub platform.

Surfgroepen

In Surfgroepen kun je je eigen surfgroep starten. Dit kan bijvoorbeeld een surfgroep zijn gericht voor surfers uit Scheveningen, maar een surfgroep kan ook een bepaald topic vertegenwoordigen. Een voorbeeld hiervan is “Gevonden of Verloren” of bijvoorbeeld een groep voor een spontane Surftrip naar Frankrijk. Wij laten je vrij hierin zolang je je aan de algemene voorwaarden houdt.

Surfleden

Hier vind je alle surfleden die zich hebben aangesloten bij Surfhub. Je kunt hier precies zien hoe actief een lid is op ons platform. Het profiel van een Surfhub lid is altijd handig om te checken voordat je een tweedehands artikel van degene overkoopt. Ook kun je altijd een Surfhub lid een vriendschap verzoek versturen om privéberichten uit te wisselen.

Activiteit

Onder Actie, vind je alle activiteiten van alle leden onder één overzicht. Blijf op de hoogte van nieuwe surfnieuwtjes, nieuwe groepen en nieuwe leden en updates.

Surfspullen kopen

Op Surfhub kun je (tweedehands) surfspullen kopen. Zoek op een bepaalde categorie of bekijk alleen de tweedehands surfspullen. Als je op categorie zoekt (bijvoorbeeld Golfsurfen) staan nieuwe en tweedehands artikelen door elkaar heen. Hier kun je tweedehands artikelen herkennen door de “Lees meer” button en nieuwe artikelen van webshops herken je door de “Koop dit item” button.

Surfspullen verkopen

Surfhub is ook dé plek om je tweedehands surfspullen te verkopen. Dit doe je door op “voeg advertentie toe” te klikken. Vul hier de gevraagde informatie naar waarheid in. Maak jouw advertentie zo volledig mogelijk met de staat van het artikel, de maten en waar het surfartikel op te halen is. Vergeet niet om bij categorie ook de categorie “Tweedehands” aan te klikken. Hierdoor verschijnt jouw advertentie in de categorie Tweedehands. Je kunt ook een extra categorie (Bijvoorbeeld Windsurfen) toevoegen naast “Tweedehands”. Bovendien kun je tags toevoegen om jou advertentie nog meer te laten opvallen.

Meer informatie

Meer informatie valt te vinden in de algemene voorwaarden en de privacy policy. Toch nog vragen? Stel ze aan andere leden in een surfgroep of stuur een berichtje naar info@surfhub.nl.

Surfhub
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord